Klaar voor de eerste stap?

Of het nou feed, farming of food is. Wij staan altijd klaar voor een gratis risico-inventarisatie bij u op locatie. Laat uw naam en e-mailadres achter en wij helpen u verder.
Bedankt! we nemen contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Hoe wij u gaan helpen

Stap 1

Bezoek

Een van onze specialisten maakt kennis met het bedrijf en maakt op basis hiervan een gratis risico-inventarisatie op het gebied van de bouw, de hygiëne en de omgeving. Hierna ontvangt u van ons een offerte.

Stap 2

Plan van aanpak

Er komt een plan op basis van IPM. We kijken samen naar maatregelen waarmee we plaagdierpopulaties kunnen ontmoedigen. Zo is bestrijding straks niet meer nodig. Goedkoper en beter voor het milieu!

Stap 3

Begeleiding

Uw specialist komt periodiek langs voor een routine-controle. Via het klantenportaal heeft u inzicht in uw rapporten en certificaten. Daarnaast begeleiden wij u naar zelfstandigheid waar mogelijk.

Deze mensen gaan u onder andere helpen

Hart voor het vak.

Dirk

Eigenaar

"Mens en dier beschermen, dat is onze missie! Al meer dan veertig jaar helpt ten Dijk mensen in feed, farming en food en het gaat eigenlijk nooit vervelen. Wat lokaal begon is uitgegroeid tot een enthousiaste en leergierige onderneming door heel Nederland."

Bram

Planner

"Vanuit de hoofdlocatie in Terwolde sturen wij specialisten door heel Nederland aan om u zo goed mogelijk te helpen. Terwolde ligt vlakbij de snelwegen A1 en A50. Hierdoor is onze ligging erg centraal."

Bert

Specialist

" Vanuit Veldhoven kom ik als specialist plaagdierbeheersing op uw bedrijf. Mijn collega’s zitten door heel Nederland. Regelmatig zien wij elkaar tijdens bijscholingen en interne opleidingen. Mijn jeugd heb ik doorgebracht op de boerderij, daardoor heb ik kennis van deze mooie sector."

ten Dijk 50 jaar

Bekijk hoe het allemaal begon.