Plaagdierbeheersing in feed farming en food.

Voorkom schade aan uw bedrijf, ziekte onder dieren en veel rapporteren.

Muizen of ratten gesignaleerd? Geen idee waar al die vliegen vandaan komen? Wij stoppen niet alleen uw plaag, maar ontdekken ook waar die vandaan komt. Op deze manier is bestrijden niet meer nodig.

Neem contact op en wij plannen een bezoek met één van onze specialisten bij u uit de buurt, die een advies op maat geeft en samen met u werkt aan een plaagdiervrije toekomst.

Hoe wij u gaan helpen

Samenwerken in plaagdierbeheersing.

Stap 1: uw wensen

Een van onze specialisten maakt kennis met het bedrijf en maakt op basis hiervan een risico-inventarisatie op het gebied van de bouw, de hygiëne en de omgeving. Hierna ontvangt u een offerte.

Stap 2: plan van aanpak

Er komt een plan op basis van IPM (integrated pest management). Samen met u kijken we naar maatregelen die we kunnen treffen om de ontwikkeling van plaagdierpopulaties te ontmoedigen. Op deze manier is bestrijding van de plaagdieren straks niet meer nodig. Goedkoper en beter voor het milieu!

Stap 3: begeleiding

Uw specialist komt periodiek langs voor een routine controle. Via het klantenportaal heeft u inzicht in uw klantendossier en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Daarnaast begeleidt ten Dijk u naar zelfstandigheid waar mogelijk.

Deze mensen gaan u onder andere helpen

Hart voor het vak.

Dirk

Eigenaar

Mens en dier beschermen, dat is onze missie! Al veertig jaar help ik mensen in feed, farming en food en het gaat eigenlijk nooit vervelen. Wat lokaal begon is uitgegroeid tot een enthousiaste en leergierige onderneming door heel Nederland.

Bram

Planner

Vanuit de hoofdlocatie van ten Dijk in Terwolde stuur ik specialisten door heel Nederland aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Terwolde ligt vlakbij de snelwegen A1 en A50, waardoor we snel verbonden zijn met geheel Nederland.

Bert

Specialist

Vanuit Veldhoven kom ik als specialist plaagdierbeheersing langs op uw bedrijf. Mijn collega’s zitten door heel Nederland. Regelmatig zien we elkaar tijdens bijscholingen en interne opleidingen. Ik heb mijn jeugd doorgebracht op de boerderij. Ik hou van dit werk en de mensen die ik er tegenkom!